Шукати в цьому блозі

неділю, 10 вересня 2017 р.

Змагання серед трудових колективів з нагоди Дня працівника фізичної культури


9 вересня з нагоди Дня працівника фізичної культури відбулися змагання серед трудових колективів.  Парад-відкриття  розпочався з вітальних слів міського голови Валерія Сніжка. Після привітання Валерій Вадимович  вручив грамоти спортивним активістам трудових колективів. До присутніх також з вітальними словами  звернулися  начальник відділу освіти молоді та спорту Вікторія Літвіновата  голова РК профспілки працівників освіти і науки України  Лариса Цесарська, яка також вручила грошові винагороди  керівникам організацій:  міському голові Валерію Сніжку, Юрію Крутьку,  Володимиру Кунделю. Профорганізатор  Комунального закладу «Дитячо-юнацької спортивної школи» Бобринецької міської ради Яна Проценко, також нагородила грошовими винагородами працівників відділу освіти молоді та спорту та членів профспілки.
Змагання проводилися на новому майданчику з сучасним покриттям, з двох видів спорту стрітболу (баскетболу 3Х3) і волейболу. В змаганнях прийняли участь такі колективи як: АФ «Славутич» , Бобринецький коледж БНАУ, ПТУ-32, відділ освіти молоді та спорту, ЦДЮТ Бобринецької міської ради, 24 ДПРЧ У ДСНС України. В запеклій боротьбі місця розподілились таким чином , в стрітболі 1-місце зайняла команда АФ «Славутич» 2- м. відділ освіти молоді та спорту, 3 м.-24 ДПРЧ У ДСНС України в Кіровоградській області.
В змаганнях з волейболу місця розподілились таким чином: 1м- відділ освіти молоді та спорту , 2м- ПТУ32 , 3м-Бобринецький колед.


Немає коментарів:

Дописати коментар